Etaže i fasade:

Sjeverno pročelje

Južno pročelje

Zapadno pročelje

Istočno pročelje

Sjeverno pročelje

Katovi 1-3

Katovi 4-7

Katovi 8-14

15. Kat

16. Kat

Poslovni prostori:

Poslovni prostori u poslovnom objektu

Poslovni prostori u stambenom objektu

Tlocrti karakterističnih stanova:

Stan 43

Stan 44

Stan 45

Stan 46

Stan 47

Stan 48

Stan 83A

Stan 86

Stan 89

Trstenik 5

Južno od Poljičke ceste na prostoru između dvije bolnice, Ora Mont nastavlja sa izgradnjom poslovno stambenih objekata i podzemnih garaža.

Ovi objekti upotpunjuju okvir Poljičke ceste u sadržajnom, estetskom i funkcionalnom smislu te je čine jedinstvenom gradskom ulicom koja se na istoku spaja na gradsku zaobilaznicu i dalje prema auto-putu, a prema zapadu vodi do samog srca grada, Dioklecijanove palače i Rive. Ovaj niz objekata prema istoku završava stambeno poslovnim neboderom visine 18 katova, radnog naziva "Trstenik 5".

Udaljen od Trsteničke plaže cca 250m i glavne splitske šetnice uz more (lungo mare). Svojim volumenom u ritmu harmoničkih odnosa, postaje zasigurno simbol u prostoru istočnog dijela grada. Nalik je na skladnu slagalicu na kojoj se nenametljivim nijansama svijetle i tamnije sive boje naglašavaju pojedine dionice grupa stambenih prostora. Vizure iz stanova jedanput naglašavaju doživljaj mora i otoka, a drugi put panoramu grada i park šumu Marjan. Struktura stanova je prilagođena prema potrebama i mogućnosti kupaca, različitih veličina od jednosobnih do trosobnih. Stanovi na zadnjim etažama su većih površina (penthouse). U dogovoru s kupcima mogu biti dvoetažni. Standardna izvedba i oprema stanova je na visokoj razini. Tijekom izvođenja radova omogućavamo svim kupcima da preko naše stručne službe mogu opremati svoje stambene prostore dodatnom opremom.

Na raskrižju, prema Poljičkoj cesti planiran je zasebni poslovni objekat na tri etaže koji je stepenicama i dizalom povezan s javnom garažom na prvoj podzemnoj etaži. Poslovni objekat ukupne površine 1742m2 se može koristiti ao jedinstvena poslovna cijelina ili dijeliti na više pojedinačnih prostora. U prizemlju stambenog nebodera planirano je više zasebnih poslovnih prostora, a s istočne strane nebodera predviđena je kafeterija s galerijom i natkrivenom terasom, ukupne površine 467 m2.